Vine a conèixer-nos

Prova una classe!

Si mai no has practicat el mindful ioga, el txikung, el taitxí o la meditació i t’estàs plantejant la possibilitat de fer-ho, el més recomanable és que provis una classe. La teoria en aquests casos no serveix. És com voler explicar el gust de la xocolata a algú que no l’ha tastada mai.

Encara que sembli mentida, avui encara hi ha molta desinformació sobre aquestes disciplines i circulen tòpics que no tenen res a veure amb la realitat.

A més, quan proves una classe tens contacte directe amb el professor o la professora, amb els companys i amb l’espai físic. Vius l’ambient, i això et permet tenir una idea molt clara d’on estàs anant i de què en pots esperar.

El ioga conscient, igual que les altres disciplines, és una pràctica que té molta relació amb la salut. Per tant, de la mateixa manera que quan et poses malalt selecciones un bon metge per posar-te a les seves mans, també has d’escollir un bon professor o professora perquè t’ensenyi correctament, sense córrer riscos.

T’oferim una sessió gratuïta de mindful ioga, txi kung, taitxí o meditació.

A Arya Tara estem encantats de convidar-te a conèixer-nos. Per això t’oferim una sessió gratuïta, sense cap tipus de compromís, que et permeti decidir si és el que estàs buscant o no.

Serà un autèntic plaer rebre’t al nostre centre. Et convidem a venir a conèixer-nos!

Comments are closed.