Shiatsu

El shiatsu treballa sobre el cos físic i el sistema energètic

El shiatsu és una tècnica corporal d’origen japonès i xinès que activa, mobilitza i treballa el cos mitjançant el contacte, pressions i estiraments, buscant la recuperació de les parts de l’organisme que estan debilitades o afectades.

Treballant amb els músculs, ossos, tendons, etc. i el sistema energètic, es restableix la circulació correcta de l’energia vital, de manera que es manté i millora la salut física i emocional i s’enforteix el sistema immunitari.

El shiatsu contribueix al procés evolutiu de la persona

Amb el shiatsu s’alleugen, entre altres aspectes, les afeccions relacionades amb l’estrès negatiu (insomni, ansietat, depressió, mal de cap, afeccions digestives, etc.) i els trastorns del sistema muscular i esquelètic (mals d’esquena, esquinços i distensions, rigidesa del coll i de les espatlles, dolors articulars, etc.). A més, el shiatsu pot ajudar-nos a prendre consciència d’aspectes emocionals que ens passen desapercebuts i poden estar causant desequilibris físics. És una eina que molt valuosa per contribuir al benestar i a la recuperació de la salut.

Comments are closed.