Recessos de meditació

Recessos de meditació des de l’any 1989

Des de l’any 1989 el centre de ioga Arya Tara organitza recessos de meditació samatha i vipassana, tant en format de cap de setmana com d’una setmana.

Les condicions més favorables per a la pràctica

Aquestes trobades són un espai de pràctica fora de la ciutat, en un entorn tranquil que facilita la pràctica de la meditació i la introspecció. Tenim present el més mínim detall perquè els participants tinguin les condicions més favorables: disposem de grans espais oberts per passejar, d’una àmplia sala de pràctica, d’habitacions individuals amb lavabo i de tots els àpats a taula amb una alimentació equilibrada.

El format de cap de setmana fa que els recessos siguin molt accessibles i a la vegada molt profitosos, i el recés intensiu d’una setmana brinda una oportunitat excepcional per aprofundir en la pràctica i establir les bases per a la seva continuïtat en la vida quotidiana.

L’acompanyament necessari per avançar en el camí

Els recessos de meditació són dirigits per Lama Yeshe Chödrön – Maria Lluïsa Aznar. La seva dilatada experiència proporciona un bon guiatge a l’hora de tractar les qüestions que es plantegen amb la pràctica i d’oferir l’acompanyament necessari per avançar en el camí.

Els recessos de meditació són el marc ideal per tallar amb els hàbits quotidians poc saludables que es repeteixen automàticament, desintoxicar la ment de preocupacions i deixar anar la tensió acumulada. Obren la porta al silenci interior, avantsala de la pau, l’alegria, la saviesa i la compassió.


Any
Año
Mes
Mes
Dia
Día
2020Octubre
Octubre
24 - 25
Novembre
Noviembre
14 - 15
Desembre
Diciembre
12 - 13
2021Gener
Enero
16 - 17
Febrer
Febrero
20 - 21
Març
Marzo
20 - 21
Abril
Marzo
24 - 25
Maig
Mayo
22 - 23
Juny
Junio
19 - 20

Comments are closed.