RECÉS de MEDITACIÓ i MINDFULNESS

Una setmana de recolliment per equilibrar el cos i la ment

Del 9 al 15 d’agost de 2021

Des de 1989, a Arya Tara organitzem amb molt d’amor un recés d’una setmana a l’agost, en el qual tenim cura de totes les condicions que poden facilitar que el teu cos i la teva ment tinguin l’oportunitat de fer un reset sanador. En un espai situat a la natura i lluny del soroll de la ciutat, dels telèfons mòbils, els ordinadors i les xarxes socials, creem un ambient de recolliment i interiorització en el qual, a més, podràs gaudir d’una alimentació equilibrada, saludable i dirigida a purificar l’organisme, afavorir la claredat mental i potenciar l’energia i la vitalitat.

Un reset sanador necessari després del confinament

La trobada presencial en aquest recés té un valor especial després del confinament que acabem d’experimentar, en el qual la tecnologia per una banda ens ha ajudat molt, però per l’altra ha fet que la nostra vida girés al seu voltant. Com a éssers humans, no estem fets per viure a través d’una pantalla, i el contacte directe amb altres persones afins i amb la naturalesa enforteix el nostre sistema immunitari i ens ajuda a reconnectar amb la nostra integritat.

Recés de meditació i mindfulness: samatha, vipassana, mindful ioga, escolta conscient, mindful eating, moviment contemplatiu.

Quines pràctiques farem?

Durant aquesta setmana de recés fem pràctica de meditació samatha i vipassana, combinada amb classes de ioga conscient, meditacions caminant en l’entorn natural i sessions d’ensenyances per potenciar l’aprenentatge i aprofundir en la comprensió de les diferents tècniques. El fet d’estar en recés facilita el cultiu de mindfulness en les activitats del nostre dia a dia: les interaccions amb els companys són oportunitats per practicar l’escolta activa i la parla significativa, els àpats representen ocasions per menjar amb consciència, els desplaçaments són moments de moviment conscient. Tot plegat ens possibilita desenvolupar un continu d’atenció plena que afavoreix la calma mental, el treball amb els hàbits que volem anar transformant i el cultiu de qualitats que són innates en nosaltres, com la generositat, la paciència, la gratitud o la compassió.

Quins beneficis obtindrem?

Els beneficis d’estar una setmana en recés presencial són molt abundants. La quietud, l’entorn natural, l’alimentació equilibrada i energitzant, la calidesa i el suport del grup de practicants, la força de compartir junts l’energia de la pràctica i el simple fet d’apartar-nos dels aferraments de la vida quotidiana ens donen l’oportunitat de regenerar el nostre organisme i de “tornar a casa”. Podem deixar que s’assenti la nostra energia i que s’assossegui aquesta ment que sol estar estressada i inquieta, i fins i tot podem conèixer aspectes de nosaltres mateixos que ens havien passat desapercebuts a causa del flux constant d’estímuls i ocupacions de la nostra atrafegada vida. Amb una setmana de recés, en desconnectar-nos de la hiperactivitat que ens desgasta i ens esgota i en reconnectar amb la pau interior i les nostres qualitats innates, donem l’oportunitat al cos i la ment perquè es puguin equilibrar i sanar.

Un acompanyament excepcional

El recés està dirigit per Lama Yeshe Chödrön – María Luisa Aznar, que amb la seva àmplia experiència ofereix als practicants el suport necessari per continuar aprofundint en el seu desenvolupament interior.

Informació i inscripcions

Si vols rebre més informació o inscriure’t al recés, estarem encantats d’atendre’t en el nostre telèfon mòbil: 616 70 21 57.

Comments are closed.