Què és el mindfulness?

El proper dimarts 7 de setembre, a les 8 del vespre, us oferim la sessió especial en format presencial i online: Què és el mindfulness? Claus per millorar la salut i el benestar a través de la consciència, conduïda per María Luisa Aznar – Lama Yeshe Chödrön, directora del centre, juntament amb Luisa Conejos i María Nabal, directores del Postgrau “Mindfulness i compassió en la relació d’ajuda”, de la Universitat de Lleida.

Cada vegada més, el mindfulness s’està revelant com una eina molt útil per a la reducció de l’estrès, la gestió de les emocions i el desenvolupament de les capacitats cognitives i qualitats internes. Per aquest motiu, hem creat una nova oportunitat perquè el pugueu conèixer i rebeu algunes claus pràctiques fonamentals per aplicar-lo a la vida quotidiana.

Atès que l’aforament és limitat, aquells que vulgueu assistir-hi presencialment tindreu la plaça per rigorós ordre de confirmació d’assistència. Ens podeu avisar a través del telèfon 616 70 21 57, escrivint-nos a aryatara@aryatara.es o venint directament al centre.

Què és el mindfulness? Claus per millorar la salut i el benestar a través de la consciència
Horari: dimarts 7 de setembre, a les 20 h
Lloc: centre Arya Tara (Lleida) i mitjançant connexió online

Per obtenir més informació o rebre l’enllaç de la connexió online, podeu trucar al 616 702 157 o escriure’ns a aryatara@aryatara.es.

Us hi esperem!


Cursos destacats

Comments are closed.