Prova una classe!

Vine a conèixer-nos

Si mai no has practicat el mindful ioga, la meditació o el mindfulness i t’estàs plantejant la possibilitat de fer-ho, el més recomanable és que provis una classe. La teoria en aquests casos no serveix. És com voler explicar el gust de la xocolata a algú que no l’ha tastada mai.

Encara que sembli mentida, avui encara hi ha molta desinformació sobre aquestes disciplines i circulen tòpics que no tenen res a veure amb la realitat.

A més, quan proves una classe tens contacte directe amb el professor o la professora, amb els companys i, si vens presencialment, amb l’espai físic. Vius l’ambient, i això et permet tenir una idea molt clara d’on estàs anant i de què en pots esperar.

El ioga conscient, la meditació i el mindfulness són pràctiques que tenen molta relació amb la salut. Per tant, de la mateixa manera que quan et poses malalt selecciones un bon metge per posar-te a les seves mans, també has d’escollir un bon professor o professora perquè t’ensenyi correctament, sense córrer riscos.

T’oferim una sessió gratuïta presencial o online de ioga conscient, meditació o mindfulness.

A Arya Tara estem encantats de convidar-te a conèixer-nos. Per això t’oferim una sessió gratuïta, sense cap tipus de compromís, que et permeti decidir si és el que estàs buscant o no. Truca’ns o escriu-nos al 616 70 21 57, envia’ns un correu a aryatara@aryatara.es o vine directament al centre, i concertarem la teva classe de prova.

Serà un autèntic plaer rebre’t al nostre centre o a les connexions online. Et convidem a conèixer-nos!

Més informació

Comments are closed.