Postgrau en mindfulness

Des del 23 de setembre de 2016 fins al 17 de juny de 2017

Postgrau en Mindfulness i relació d’ayuda

Postgrado2016
Aquest postgrau pretén ser un espai d’innovació docent de caràcter multidisciplinari que ofereixi una educació més enllà dels objectius instrumentals. Proveirà els professionals i estudiants d’una preparació sobre mindfulness gràcies a la qual obtindran més benestar personal i laboral, a la vegada que podran iniciar projectes laborals on podran aplicar els coneixements teòrics, tècnics i vivencials que hauran obtingut amb aquests estudis.

Específicament, amb el mindfulness podem:
– Desenvolupar la consciència i l’atenció plena en les diverses situacions de la vida com a base del benestar personal.
– Acceptar la realitat en les diverses situacions que vivim tal com són, sense caure en el rebuig o en l’aferrament, extrems que generen ansietat i patiment.
– Aprendre a viure d’una manera menys condicionada pels patrons repetitius emocionals, cognitius i de comportament.
– Desenvolupar l’autoregulació emocional.
– Manifestar la nostra capacitat de resiliència i de creixement personal davant les situacions de dificultat de la vida.
– Facilitar l’aprenentatge conscient i significatiu, tan important en els processos educatius.
– Incorporar en la relació d’ajuda i en els diversos contextos professionals mètodes pràctics i eficaços per millorar el benestar i la salut personal i social.

El postgrau planteja un doble eix d’actuació:
– Per una banda, la presentació teòrica sobre el mindfulness i les pràctiques que faciliten el mindfulness, i sobre els seus contextos específics d’aplicació: vida quotidiana, relació terapèutica, relació educador-educand, treball social, salut, etc.
– Per l’altra banda, l’experimentació de les principals tècniques que faciliten el mindfulness, aplicades a diversos aspectes de la vida quotidiana.
Per tal que l’alumne pugui beneficiar-se realment de la pràctica, s’inclouran exercicis destinats a incorporar l’atenció plena en la vida quotidiana i en l’àmbit professional. Aquest exercicis seran supervisats per les docents del curs.

El curs s’adreça especialment a professionals i estudiants de Psicologia, Psicopedagogia, Treball Social, Educació Social, Magisteri, Medicina, Infermeria, etc. En general, a totes les professions en les quals la relació d’ajuda és un element central.

Més informació

Programa PDF
pdficon

Comments are closed.