Meditació per a joves

Arya Tara inicia un grup de meditació per a joves de 15 a 23 anys.

En aquest espai, els joves podran aprendre a meditar i, a més, s’empoderaran en aspectes crucials, com ara la vinculació amb el propi cos, la regulació emocional, les relacions, els estudis, les xarxes socials, la identitat o l’alimentació.

Gràcies a les tècniques de mindfulness per gestionar l’estrès i a l’autoconeixement que la meditació aporta des de la base d’una tradició de saviesa de més de 2.500 anys, els participants aniran desenvolupant qualitats fonamentals com la resiliència, la fortalesa interior, la determinació, la confiança o l’acceptació.

En un context amable i amb la tranquil·litat de compartir lliurement el seu sentir, els joves meditadors tindran l’oportunitat de començar un camí que els serà de gran ajuda per augmentar la seva salut i benestar, connectar amb el seu potencial i desenvolupar les seves qualitats humanes.

El grup serà conduït per Lama Yeshe Chödrön, que, amb la seva trajectòria de més de trenta anys com a professora de meditació, ofereix als joves un entrenament únic, excepcional i de provada eficàcia.

Horari: els dimarts, de 20 h a 21 h
Calendari: del 6 d’abril al 25 de maig
Modalitat: online en viu

Per inscriure-us-hi o tenir més informació, podeu trucar al 616 702 157 o escriure a aryatara@aryatara.es.

Comments are closed.