Equip de professionals

Lama Yeshe Chödrön

(María Luisa Aznar)
Directora

Comença la pràctica del ioga i la meditació als 15 anys, sota el guiatge de Xavi Alongina.

És membre fundadora de l’associació Sadhana per a la formació de professors de ioga, al costat de Carlos Fiel, que va ser el seu formador com a professora de ioga. 

És professora de ioga per l’AEPY (Associació Espanyola de Practicants de Ioga) i per Sadhana, reconegudes per la UEFNY (Unió Europea de Federacions Nacionals de Ioga).

És directora de pràctica en el postgrau de Mindfulness i compassió en la relació d’ajuda, de la Universitat de Lleida.

El 1989 funda el centre de ioga Arya Tara i coneix Kyabjé Dungse Shenphen Dawa Norbu Rimpoché, que serà el seu mestre arrel en la pràctica del Dharma. Després d’haver practicat en el marc de diverses escoles, s’estableix en el llinatge iòguic del seu mestre en l’escola Nyingma.

Al llarg de més de trenta anys rep els ensenyaments, les iniciacions i les transmissions dels llinatges Dudjom Tersar i Longchen Nyingtik. Ha fet nombrosos recessos en grup i en solitari.

El 2011 és nomenada Lama (Mestra de Dharma) per part de Kyabjé Dungse Shenphen Dawa Norbu Rimpoché.

Els seus principals professors de hatha ioga han estat Andre Van Lysebeth i la seva dona Denise, TKV Desikachar i Vimala Takar. 

Els seus principals Mestres de Dharma han estat Kyabjé Chadral Sangye Dorje Rimpoché, el XII Gyalwang Drukpa i Dzongsar Khyentse Rimpoché, però el seu mestre arrel, Kyabjé Dungse Shenphen Dawa Norbu Rimpoché, és qui ha dirigit estretament la seva pràctica.

Comments are closed.