Ioga conscient i meditació des de 1989

Una gran acollida

El centre de ioga Arya Tara va obrir les portes l’any 1989. Tot i que fa trenta anys el ioga conscient era amb prou feines conegut a la nostra ciutat, eren tan grans la il·lusió i el desig de compartir amb els altres tots els coneixements adquirits que, aprofitant la força de la joventut, ens vam llençar a l’aventura. Per a la nostra sorpresa, el centre va tenir una gran acollida i els anys noranta van ser anys de gran expansió i creixement.

Més de trenta anys compartint els beneficis del mindful ioga i la meditació.

Practicant amb milers de persones

Gaudíem cada dia transmetent i compartint el ioga conscient i la meditació i vèiem com creixia cada dia en les persones l’interès per trobar l’equilibri de cos i ment. Des de llavors, diversos milers de persones han practicat ioga amb nosaltres i han pogut gaudir d’alguns o diversos dels seus múltiples beneficis. Avui encara tenim l’honor de tenir entre nosaltres alumnes que van començar al curs 1989/90 o en algun dels cursos immediatament posteriors.

Expandint la saviesa

Vam posar al centre el nom d’Arya Tara com a homenatge a l’energia femenina. Arya en sànscrit significa noble i Tara simbolitza el principi femení de saviesa i amor. Així posàrem les bases d’un espai que volíem que reflectís aquests valors i que donés suport a les persones en el seu procés de desenvolupar-los. De fet, com si s’hagués tractat d’una premonició, durant aquests més de trenta anys els alumnes i practicants d’Arya Tara han estat majoritàriament dones.

Forjant veritables amistats

De manera natural, el centre també s’ha revelat com un lloc de trobada on persones afins s’han conegut, forjant veritables amistats. I en els nivells més profunds, ens hem reconegut com a companys de viatge, del nostre viatge interior, essent un autèntic suport en el camí i una autèntica família espiritual. Un reflex perfecte del que hauria de ser la família humana. Avui continuem treballant amb la mateixa il·lusió del començament, i a més amb el cor ple de gratitud envers totes les persones que han format i formen part d’aquest meravellós projecte.

Comments are closed.