Instal·lacions del nostre centre de ioga

Un espai d’harmonia i salut

El nostre centre de ioga conscient a Lleida Arya Tara ha estat concebut com un espai de sanació. Per aquesta raó el seu disseny i materials van ser acuradament seleccionats seguint els criteris de la tradició mil·lenària del Feng Shui. En cada àrea del centre, es van escollir per generar harmonia i salut els colors més adequats i pintures ecològiques. Harmonitzant els cinc elements (aigua, aire, foc, terra i espai) en l’entorn, contribuïm a equilibrar els cinc elements també presents en el nostre cos, i a la vegada nodrim els cinc sentits: la vista amb la bellesa de l’espai i de les flors, l’oïda amb la música suau i el so melodiós de la veu, el tacte amb la fusta del terra i la teva roba de cotó, l’olfacte amb la dolça fragància de l’encens i el gust amb el bon sabor de boca que et deixen la classe i algun o altre banquet.

El nostre centre

En el moment en què entres al nostre centre, t’inunda la llum natural de la recepció amb grans vidrieres orientades al sud, i dotzenes d’orquídies et donen la benvinguda.

És un espai càlid i energitzant que t’ajuda a deixar enrere les tensions i on l’energia se’t restaura. Una vegada traspasses les portes de vidre cap a l’interior de les sales de ioga, t’envolta una atmosfera de pau i tranquil·litat. S’hi respira energia positiva i una sensació de calma que facilita la interiorització.

Disposes de confortables vestidors per canviar-te la roba de carrer per roba còmoda per a la pràctica, i d’armaris perquè puguis guardar la teva roba de ioga al centre i no hagis de portar-la cada vegada que véns.

La planta de dalt està dedicada a les teràpies i a les classes de txi-kung i taitxí. S’hi accedeix per una bonica escala de fusta de roure massissa feta a mà, des de la qual se sent el so vivificant de l’aigua de la nostra font d’interior.

La consulta per a homeopatia i osteopatia és molt lluminosa i espaiosa i té unes boniques vistes a la plaça de les Missions, amb els seus arbres i la seva font, que generen un txi excel·lent per al centre.

La consulta per als massatges és acollidora i recollida cap a l’interior, pensada per a propiciar un clima d’intimitat i confort personal.

Per accedir a la sala de txi-kung i taitxí, vam dissenyar un ampli passadís de forma sinuosa, pel qual l’energia flueix suaument, cosa que evita que es precipiti cap a la sala i es converteixi en una “fletxa enverinada”.

La sala és un espai molt ampli i silenciós creat per poder practicar-hi a gust aquestes disciplines que es treballen en moviment i amb desplaçaments. Els anys de pràctica harmoniosa en aquesta sala l’han carregada de bones vibracions i energia positiva que es perceben només entrar. Al costat de la sala també hi disposes de vestidors amb espai per guardar al centre la teva roba de txi-kung o taitxí.

Tenint cura de tots els detalls

Per tal que Arya Tara pogués complir plenament el seu propòsit, a l’inici vam convidar Mariano Bueno, expert en geobiologia i autor de nombrosos llibres, entre els quals el famós Vivir en casa sana. Ell va fer totes les mesures de corrents tel·lúrics, energies cosmos-tel·lúriques, xarxes de Hartmann i contaminació elèctrica i electromagnètica i va portar a terme les correccions necessàries.

Un centre fet amb amor

Ens sentim plens de satisfacció de poder oferir un centre fet amb amor on regnen l’harmonia i el benestar, on els nostres alumnes ens comenten que es relaxen només entrar i on cada any tornen a florir les nostres orquídies.

Comments are closed.