Conferències

Arya Tara ens ofereix un espai ideal per organitzar conferències. Sempre tractem temes afins al desenvolupament interior, la salut i l’equilibri cos-ment. Aquestes xerrades són amenes i inspiradores i ofereixen un temps de diàleg i col·loqui on tots els assistents poden participar, resoldre els seus dubtes, ampliar coneixements i gaudir compartint.

Avui dia i més que mai, no hi ha temps per al diàleg, per a una autèntica comunicació on la persona pugui expressar-se i ser escoltada. Les persones estan cada vegada més distanciades i s’ha perdut el valor de la interacció humana, que és necessària per crear connexions neuronals al cervell. L’individualisme que s’ha anat instaurant en la nostra societat genera estats de tristesa i solitud interna. L’ésser humà és un ésser social que necessita el contacte i l’afecte. Necessita estimar i ser estimat, escoltat i acollit.

Conscients d’aquesta realitat, procurem crear les circumstàncies propícies perquè els nostres alumnes i els seus familiars i amics es beneficiïn d’aquest espai de qualitat.

Comments are closed.