Curs d’alimentació conscient – nivell 1

El proper dimecres 3 de febrer s’iniciarà Alimentació conscient – nivell 1, una formació per donar resposta a les moltes peticions rebudes sobre com ampliar la consciència en l’alimentació, que és un aspecte fonamental en el mindfulness, la meditació i el ioga conscient i és determinant per a la salut, el benestar emocional i el desenvolupament de les capacitats cognitives.

El curs facilita un aprenentatge en aquesta vessant del mindfulness que és molt necessari, ja que en el món en què vivim actualment, amb un ritme accelerat que ens atrapa amb presses i distraccions, s’ha anat perdent el valor del menjar i la capacitat de viure cada moment amb consciència, valoració i gaudi. Atès que aquest aspecte és tan important per a la salut i el benestar emocional, es fa necessari recuperar la consciència i la veritable dimensió de l’acte d’alimentar-nos.

El curs es dirigeix a totes aquelles persones que vulguin establir una nova manera d’entendre i viure l’alimentació amb consciència. En la formació s’hi trobaran aprenentatges sobre com generar una vinculació significativa i respectuosa amb el propi cos i el planeta, com fer una compra conscient i informada que construeixi un món millor, o com cultivar l’atenció plena i la fruïció en l’acte de menjar per contribuir a millorar l’estat d’ànim, el sistema immunitari i la fortalesa mental. El curs brindarà les claus necessàries per passar d’una alimentació rutinària amb pilot automàtic a una alimentació joiosa i conscient, i per construir nous hàbits que sens dubte ens aportaran molt més equilibri i benestar.

Alimentació conscient – nivell 1 es durà a terme en format online en viu. Consta de vuit sessions d’una hora i mitja, molt amenes i pràctiques. Serà impartit per Laia Noguera, escriptora i professora amb postgrau en Mindfulness i compassió en la relació d’ajuda, de la Universitat de Lleida, i membre de l’equip de mindfulness del centre Arya Tara. Practicant de mindfulness i meditació amb la guia de Lama Yeshe Chödrön des de fa més de 10 anys, ha treballat en l’establiment de la consciència plena a través de multitud de recessos i ha aprofundit en especial en les pràctiques de l’escriptura conscient i l’alimentació conscient.

Contingut del curs:

Sessió 1: Aprenent a escoltar el cos

Sessió 2: Connexió amb el planeta

Sessió 3: La compra conscient

Sessió 4: Mindfulness aplicat al menjar

Sessió 5: Hàbits o consciència

Sessió 6: Afinant la percepció

Sessió 7: Vitalitat i plenitud

Sessió 8: Cultivant el benestar emocional

Dades generals:

Alimentació conscient – nivell 1

Data d’inici: 3 de febrer

Data de finalització: 24 de març

Horari: dimecres, de 19.30 h a 21.00 h

Modalitat: online en viu

Per inscriure-us o obtenir més informació, podeu trucar al 616 702 157 o escriure a aryatara@aryatara.es.

Comments are closed.