Coixins

Un disseny exclusiu

Els més de quaranta anys d’experiència en la pràctica de la meditació ens han portat a provar els diferents tipus de coixins que hi ha al mercat: els tradicionals zafus rodons, els rectangulars, els de mitja lluna, etc., a més dels diferents tipus de farciments que existeixen. La nostra elecció són els coixins de mitja lluna, perquè són els únics que permeten ajustar bé el taló del peu que va per dins, a la zona del perineu. Tot i això, els hem perfeccionat: hem dissenyat un coixí ergonòmic, que és més baix de davant i més alt de darrere.

Beneficis

El lleuger pla inclinat dels nostres coixins manté la columna vertebral en un grau òptim respecte a les cames, afavorint la seva curvatura natural, sense sobrecarregar els discs intervertebrals. D’aquesta manera es relaxa la zona diafragmàtica, cosa que permet una respiració àmplia que millora l’atenció i ajuda a disminuir la tensió. A més, aquesta posició de la columna alinea els centres d’energia i fa que l’energia circuli millor per tot el cos.

Un suport indispensable

En els recessos de meditació, en els quals es practica diverses hores al llarg del dia, és clau tenir un bon coixí. Estar mal assegut, ja sigui meditant o treballant a l’oficina, pot produir dificultats amb l’equilibri, mals de cap, alteracions del son, etc.

Artesanals i naturals

Els nostres coixins de meditació estan elaborats a mà artesanalment. La tela és de cotó ecològic 100% i estan farcits de miraguà natural, que, en ser un vegetal, permet la descàrrega electrostàtica i ajuda a eliminar les tensions que s’acumulen en el cos.

Qualitat garantida

Amb tot això, estem segurs d’oferir un producte exclusiu de màxima qualitat que és un suport indispensable per a la pràctica de la meditació. Els nostres alumnes ho han pogut verificar durant anys. Trobaràs aquests coixins a Arya Tara.

Comments are closed.