Shiatsu

Shiatsu

Al centre de ioga Arya Tara t’oferim sessions de shiatsu

El shiatsu és una tècnica corporal d’origen japonès i xinès que activa, mobilitza i fa sentir el cos mitjançant pressions, estiraments i el contacte, activant i recuperant les parts del cos debilitades o afectades.

Treballant sobre el cos físic (músculs, ossos, tendons, etc.) i el sistema energètic (meridians, punts d’acupuntura, etc.), es restableix la circulació correcta de l’energia vital, de manera que es manté i es millora la salut física i emocional i s’activa la capacitat d’autocuració del cos humà.

Amb el shiatsu s’alleugen, entre altres aspectes, les afeccions relacionades amb l’estrès (insomni, ansietat, depressió, mal de cap, afeccions digestives…) i els trastorns del sistema muscular i esquelètic (mals d’esquena, esquinços i distensions, rigidesa del coll i de les espatlles, dolors articulars…).

Els seus beneficis són més profunds quan es té en compte que els problemes físics i emocionals formen part del procés evolutiu de la pròpia vida, i que el shiatsu pot ajudar a posar consciència perquè aquest procés pugui progressar més fluidament.

Los comentarios están cerrados