Parell biomagnètic

Parell-biomagnètic

Parell biomagnètic

La tècnica del parell biomagnètic es basa en l’existència d’uns punts específics, en el cos humà, que van de dos en dos i presenten polaritats magnètiques contràries. Actualment es coneixen uns 290 d’aquests parells.

El Dr. Isaac Goiz va descobrir que, quan algun d’aquest parells es desequilibra, es concentren determinats tipus de virus, bacteris, paràsits o fongs que afecten l’estat de salut de l’organisme.

La tècnica es realitza a través d’un test kinesiològic amb què s’identifiquen els parells biomagnètics desequilibrats, que estan associats a certs microorganismes i patologies. Un cop s’han trobat els parells que estan generant el desequilibri, es col·loquen els imants als llocs corresponents per tal de restablir l’equilibri físic i energètic de l’organisme. Es modifica el PH intern que estava alterat, de manera que es desactiven els patògens que estaven afectant la persona, els quals no suporten l’impacte magnètic. Es trenca el circuit electromagnètic que s’havia creat a l’interior de l’organisme i es genera de nou equilibri i salut.

El biomagnetisme és un procediment físic i natural. No provoca iatrogènia ni efectes col·laterals. És un tractament preventiu i curatiu.

Los comentarios están cerrados