Osteopatia

Osteopatia

Osteopatia

L’osteopatia va ser fundada per Dr Andrew Taylor Still l’any 1828. Treballa amb les mans i aconsegueix els seus objectius gràcies a tècniques sovint molt subtils, que respecten la integritat de la persona, amb la finalitat de restaurar les funcions pròpies de l’organisme.

Com deia el Dr Taylor, “l’estructura governa la funció”: un colze bloquejat impedeix el moviment normal del braç i de la mà. Un genoll bloquejat impedeix el moviment correcte de la cama i el peu, etc. Un teixit, un òrgan, que no funciona com cal, pot abocar a una patologia.

L’osteopatia està indicada per a totes les edats i tracta problemes articulars, d’esquena i funcionals: un intestí inflamat o que pateix restrenyiment, o un ronyó desplaçat per una malaltia o un traumatisme, poden generar un dolor lumbar a causa de les relacions de teixits i nervis que connecten aquestes dues zones. Trobant quin és l’origen del problema, es podran corregir alteracions musculoesquelètiques: ciàtica, lumbago, escoliosi, torticoli, periartritis, túnel carpià, colze de tennista, vertígens estructurals i viscerals, restrenyiment, colitis, problemes digestius o ginecològics, així com l’estrès, esgotament, insomni, migranyes, equilibri, malalties cròniques, fibromiàlgia. I també és una gran ajuda per a l’embaràs i la preparació al part.

Tècniques utilitzades:

  • Mobilització articular per tornar el moviment i l’amplitud de les articulacions.
  • Tractament de teixits tous per traccionar i estirar la musculatura contracturada.
  • Drenatge i bombament circulatori que ens permeten millorar la circulació venosa i limfàtica.
  • Les tècniques de fàscies ens ajuden a millorar l’estàtica de la postura.
  • Tècniques diafragmàtiques per millorar la capacitat del moviment i ventilació respiratòria.

A Arya Tara som molt feliços de comptar amb la presència de Valentí Teixidó. Posar-se a les seves mans és tota una experiència i garantia de qualitat.

Los comentarios están cerrados