Medicina homeopàtica

Medicina homeopàtica

Medicina homeopàtica

Homeopatia

La Medicina Homeopàtica, l’homeopatia, va ser creada pel metge alemany Samuel Hahnemann fa més de 200 anys.

La seva eficàcia es basa en l’estimulació de la pròpia capacitat curativa de l’organisme, per mitjà de substàncies naturals dinamitzades i prescrites segons el principi de similitud.

El que caracteritza la Medicina Homeopàtica és la concepció i el tractament de l’ésser humà com un conjunt indivisible (individu) en interacció constant amb l’entorn en què viu.

La malaltia sorgeix com un fracàs en els mecanismes d’adaptació a les diferents influències mediambientals i es considera  l’expressió del desequilibri global de l’organisme.

El tractament homeopàtic no va dirigit a lluitar contra els símptomes, sinó a restablir l’equilibri orgànic perdut, de manera que la malaltia desapareix per si sola. La tornada a l’equilibri de l’organisme malalt s’aconsegueix mitjançant l’ús de “medicaments homeopàtics”: substàncies naturals que tenen la capacitat d’induir una resposta curativa a tot l’individu, tant a nivell físic com emocional.

Els medicaments homeopàtics són administrats en dosis infinitesimals o submoleculars, de manera que perden qualsevol efecte tòxic que pogués presentar la substància original en estat cru. Tanmateix, això no vol dir que siguin “innocus”, per la qual cosa es requereix una formació adequada per a la seva correcta prescripció. Per això, a Arya Tara oferim la professionalitat del Dr Juan José Dallarés.

Per la seva efectivitat, profunditat i amplitud d’acció, l’homeopatia és útil en gairebé tot tipus de malalties, tant físiques com psíquiques:

  • Al·lèrgies, migranyes, asma, refredats.
  • Angines de repetició, artrosi.
  • Problemes digestius, colitis.
  • Problemes circulatoris, hipertensió.
  • Trastorns de la son, terrors nocturns, enuresi.
  • Ansietat, trastorns del comportament.
  • Descompensació emocional, etc.

La nul·la toxicitat dels medicaments homeopàtics converteixen l’homeopatia, sens dubte, en la terapèutica d’elecció en nens, mares gestants i persones al·lèrgiques a un altre tipus de medicaments.

Los comentarios están cerrados