Ioga tibetà

Ioga tibeta

El ioga tibetà és un sistema complet de salut, longevitat , i realització del potencial de la ment.

El ioga tibetà dinàmic és un ioga poc conegut a Occident que ha preservat la puresa gràcies a un llinatge iòguic ininterromput de transmissió oral i gràcies a les condicions d’aïllament geogràfic del Tibet.

Tot i que els seus orígens es remunten als antics textos clàssics del ioga de l’Índia (on fa molta calor), els ioguis de l’Himàlaia, en les condicions d’extrema duresa i de fred del Tibet, van desenvolupar un sistema complet de salut, longevitat i realització del potencial de la ment.

Maria Lluïsa ha tingut la rara fortuna de rebre del seu mestre principal la transmissió d’aquest llinatge iòguic del tsa, lung, thigle i de poder-lo practicar i actualitzar al llarg de vint anys. És així com arriba a les nostres mans aquesta joia, que és un autèntic tresor de saviesa mil·lenària.

El ioga tibetà és dirigit a persones que desitgen aprofundir i explorar al màxim el seu potencial. El treball físic d’aquest ioga és molt dinàmic i energètic i requereix que no hi hagi lesions específiques que n’impedeixin la pràctica. D’altra banda, tothom pot practicar-lo, i és un requisit indispensable que es rebi d’un autèntic mestre qualificat.

D’entre els seus beneficis, múltiples i profunds, destaquem l’enfortiment del sistema immunitari, la curació de diversos trastorns de salut i l’augment de la durada de la vida, com també el domini de la respiració, la reenergetització de l’organisme, el rejoveniment, la purificació dels canals energètics, la potenciació de les facultats mentals, de la memòria i de la creativitat i la millora del son. També prevé i sana desordres psíquics com l’estrès, l’ansietat, la depressió, etc. i minimitza les emocions negatives.

Los comentarios están cerrados