Ioga des de 1989

Ioga-lleida-des-de-1986

Centre de ioga a Lleida des de 1989

El centre de ioga Arya Tara va obrir les portes l’any 1989. Tot i que fa vint-i-cinc anys el ioga era amb prou feines conegut a la nostra ciutat, eren tan grans la il·lusió i el desig de compartir amb els altres tots els coneixements adquirits que, aprofitant la força de la joventut, ens vam llençar a l’aventura. Per a la nostra sorpresa, el centre va tenir una gran acollida i els anys noranta van ser anys de gran expansió i creixement.

Gaudíem cada dia transmetent i compartint el ioga, la meditació, etc. i vèiem com creixia cada dia en les persones l’interès per trobar l’equilibri de cos i ment. Des de llavors, diversos milers de persones han practicat ioga amb nosaltres i han pogut gaudir d’alguns o diversos dels seus múltiples beneficis. Avui encara tenim l’honor de tenir entre nosaltres alumnes que van començar al curs 1989/90 o en algun dels cursos immediatament posteriors.

Vam posar al centre el nom d’Arya Tara com a homenatge a l’energia femenina. Arya en sànscrit significa noble i Tara simbolitza el principi femení de saviesa i amor. Així posàvem les bases d’un espai que volíem que reflectís aquests valors i que donés suport a les persones en el procés de desenvolupar-los. De fet, com si s’hagués tractat d’una premonició, durant aquests vint anys els alumnes i practicants d’Arya Tara han estat majoritàriament dones.

De manera natural, el centre s’ha revelat també com un lloc de trobada on persones afins s’han conegut, forjant veritables amistats. I a nivells més profunds, ens hem reconegut com a companys de viatge, del nostre viatge interior, essent un autèntic suport en el camí i una autèntica família espiritual. Un reflex perfecte del que hauria de ser la família humana.

Los comentarios están cerrados