Ioga Arya Tara

Ioga Arya Tara

 

Programa especial de ioga Arya Tara

Al centre de ioga Arya Tara hem dissenyat un programa especial de 90 minuts de durada per a persones de mitjana edat que viuen en una societat estressada, amb tot el que això comporta.

T’ensenyem a respirar correctament, primer reeducant la respiració i després desenvolupant capacitat respiratòria. Més endavant, amb les tècniques de pranayama, utilitzem el poder de la respiració per potenciar l’energia vital en els diferents òrgans del cos i reduir les emocions negatives.

Si t’estàs plantejant deixar de fumar, això és el que necessites. Moltes persones han deixat de fumar gràcies a les nostres classes de ioga Arya Tara.

El treball corporal és equilibrat i accessible a la teva capacitat, alhora que complet i profund.

Combinem postures dretes per guanyar flexibilitat, força i resistència; postures assegudes per aconseguir una esquena sana i un posat gràcil; flexions cap endavant per calmar i nodrir el cos i la ment; postures invertides per millorar la circulació i reduir l’estrès. A més, cada postura en si mateixa aporta múltiples beneficis.

El programa de ioga Arya Tara també inclou formació en nutrició, remeis naturals, pensament positiu i intel·ligència emocional, com a base fonamental per poder anar construint una vida sana, equilibrada i feliç.

I per acabar la sessió, aprendràs a relaxar-te com mai no havies imaginat. Notar com se’t desfan les tensions musculars i sentir com torna a fluir l’energia, és una experiència única de goig i benestar. Amb una selecció de tècniques molt eficaces, els nostres alumnes experimenten que deixen enrere les seves pesades càrregues quotidianes i surten de classe joiosos i plens de vitalitat.

I per acabar la sessió aprendràs a relaxar-te com mai no havies imaginat. Notar com es desfan les teves tensions musculars i sentir com torna a fluir l’energia, és una experiència única de goig i benestar. Amb una selecció de tècniques molt eficaçes, els nostres alumnes experimenten que deixen enrere les seves pesades càrregues quotidianes, i surten de classe joiosos i plens de vitalitat.

Los comentarios están cerrados