Instal·lacions

centre-ioga-lleida

Instal·lacions del centre ioga Lleida

El centre ioga Lleida Arya Tara ha estat concebut com un espai de curació. Per aquesta raó el seu disseny i materials van ser acuradament seleccionats seguint els criteris de la mil.lenària tradició Feng Shui. Harmonitzant els cinc elements (aigua, aire, foc, terra i espai) en l’entorn, contribuïm a equilibrar els cinc elements també presents en el nostre cos. I nodrim els nostres cinc sentits: la vista amb la bellesa de l’espai i de les flors, l’oïda amb la suau música i el so de la veu, el tacte amb la teva roba de cotó i la fusta del sòl, l’olfacte amb el dolç olor de l’encens i el gust amb el bon gust de boca que ens deixa la classe i algun que altre festí.

En el moment que entres, t’inunda la llum natural de la recepció amb grans vidrieres orientades al sud, i dotzenes d’orquídies et donen la benvinguda.

És un espai càlid i energetitzant que t’ajuda a deixar enrere les tensions i notes com la teva energia es restaura. Una vegada traspasses les portes de vidre cap a l’interior de les sales de ioga t’envolta una atmosfera de pau i tranquil·litat.

Es respira energia positiva i una sensació de calma que facilita la interiorització.

Disposes de confortables vestidors per a canviar la roba de carrer per roba còmoda per a la pràctica, i d’armaris per a que en acabar la classe puguis guardar la teva roba de ioga al Centre i no hagis de carregar amb ella cada cop que véns.

La planta de dalt està dedicada a les classes de txi-kung, tai-txi i teràpies. S’hi accedeix per una bonica escala de fusta de roure massissa feta a mà, mentre s’escolta el vivificant so de l’aigua de la nostra font d’interior.

La consulta per homeopatia i osteopatia és molt lluminosa i espaiosa i compta amb boniques vistes a la plaça de les Missions amb els seus arbres i la seva font que generen un excel·lent Txi per al Centre.

La consulta per psicoteràpia és acollidora i recollida cap a l’interior, pensada per a propiciar un clima d’intimitat i confort personal. A cada àrea del Centre, es van escollir els colors adequats i pintures ecològiques per generar harmonia i salut.

Per accedir a la sala de txi-kung i tai-txi, dissenyem un passadís ampli de forma sinuosa, per a que l’energia fluís suaument i evitar que es precipités cap a la sala convertint-se en una “fletxa enverinada”.

La sala, és un espai amplíssim i silenciós creat per a poder realitzar a gust aquestes disciplines que es treballen en moviment i amb desplaçaments. Els anys de pràctica harmoniosa en aquesta sala, l’han carregada de bones vibracions i d’energia positiva que es perceben només entrar. Disposes també de vestidors i de lloc per a guardar al Centre la teva roba de txi-kung.

Per a què Arya Tara pogués complir plenament el seu propòsit convidem a Mariano Bueno, que és expert en geobiologia i autor de nombrosos llibres, entre ells el famós “ Viure a casa sana”. Ell va realitzar totes les mesures de corrents tel.lúriques, energies cosmos-tel.lúriques, xarxes de hartmann, contaminació elèctrica i electromagnètica i va portar a terme les correccions necessàries. Així, ens sentim plens de satisfacció, de poder oferir un Centre -fet amb amor- on regnen l’harmonia i el benestar, on els nostres alumnes ens comenten que es relaxen només en entrar, i on cada any floreixen les nostres orquídies.

Los comentarios están cerrados