Flors de Bach

Flors-de-Bach

Flors de Bach

Les flors de Bach són un sistema de sanació que actua en el camp emocional de la persona, intentant equilibrar els aspectes negatius de les seves emocions.

Va ser creat pel metge anglès Edward Bach (1886-1936), que va treballar durant molts anys com a bacteriòleg. El Dr Bach es va adonar que la medicina convencional no tenia en compte les característiques individuals dels pacients, les seves qualitats emocionals i psíquiques, i que es fixava només en els símptomes de les malalties. Però Bach veia la malaltia com una conseqüència d’un trastorn interior. Deia que “la malaltia és la resposta a una actitud mental. Tractant aquesta actitud la malaltia desapareixerà”.

En tota persona hi ha un conflicte entre la seva essència espiritual i la seva part mental. Aquests conflictes es manifesten emocionalment, i en general amb símptomes físics. Des d’aquest punt de vista, el més coherent és tractar els desequilibris interns i del caràcter, i en conseqüència el símptoma físic millorarà.

En el seu procés de recerca, el Dr Bach es va interessar per crear una medicina senzilla, rigorosa i espiritual, en la qual les persones fossin capaces de curar-se a si mateixes i a través de la qual el procés de curació servís com a aprenentatge i com a lliçó vital per a l’evolució de la consciència.

A Arya Tara fa anys que treballem amb les flors de Bach. Hem organitzat cursos de formació, convidant professionals puntualment. I permanentment tenim un servei de teràpia, on a través de l’escolta del pacient i de l’observació de les seves característiques, elaborem les fórmules amb els remeis més adequats. També preparem els remeis per a persones que ens porten la seva fórmula.

Al llarg d’aquests anys hem comprovat àmpliament que el sistema del Dr Bach funciona i és de gran ajuda en moments concrets, gràcies a la qual cosa podem prescindir de fàrmacs més agressius.

Los comentarios están cerrados