Feldenkrais

Feldenkrais

Mètode Feldenkrais, autoconsciència a traves del moviment

El Mètode Feldenkrais® és un sistema d’educació somàtica que estudia la relació entre el moviment i l’aprenentatge, per redescobrir la manera en què hem estat dissenyats per moure’ns.

Mentre estaràs aprenent amb un mínim esforç a prestar atenció al teu cos, notaràs que aquest es torna cada vegada més accessible i, a mesura que això ocorri, el seu funcionament millorarà.

A cada sessió et tornaràs intensament conscient de sensacions corporals, com també d’emocions, d’imatges i del teu comportament.

En practicar-ho aprendràs a actuar en el món amb el mínim esforç i la màxima eficiència, per viure una vida més agradable i confortable, amb major creativitat i espontaneïtat.

La pedagogia de Feldenkrais inclou un coneixement profund i l’aplicació de diversos principis: l’organització física del cos en moviment en relació amb la gravetat, el procés autoregulador del sistema nerviós i la integritat indivisible de la persona en un ser emocional, sensorial i intel·lectual.

El Mètode Feldenkrais té dues modalitats:

  • Autoconsciència a través del moviment: Classe en grup
  • Integració funcional: Classe individual

 

Sòl pelvià i perineu

Les classes consistiran a fer un viatge pel món intern femení, en el reconeixement de què tenim i de què som. S’englobarà la part física, l’emocional i l’energètica.

  • amb Feldenkrais com a tronc principal, es treballarà a través de moviments suaus i respectuosos la connexió dels tres diafragmes: el vel del paladar, el diafragma i el perineu, en harmonia amb la resta del cos.
  • meditació específica, a través del treball de Miranda Gray.
  • hipopressius.
  • activació i despertar de l’àrea sexual amb el Yin Shin Jitsu.

Amb aquest treball s’aconseguirà:

  • el reconeixement i la normalització del to muscular del perineu. Això previndrà la incontinència urinària, millorarà l’estructura mecànica del cos i el plaer en les relacions sexuals.
  • Es millorarà la mobilitat corporal global i l’autoimatge, portant a viure amb mes plenitud.

Los comentarios están cerrados