Encens

Encens

Encens

Posem a la teva disposició un encens molt especial. Es tracta d’encens fet artesanalment a Bhutan seguint una fórmula ancestral del gran iogui Pema Karpo, de l’escola Drukpa, el gran descobridor de tresors del monestir de Mindroling.

Encara avui, les famílies que tradicionalment han elaborat l’encens recullen uns ingredients de la natura propera (plantes medicinals i fustes com el sàndal blanc i vermell) i els altres els compren als mercaders que vénen de l’Himàlaia. D’altra banda, preparen una infusió amb substàncies precioses i valuoses, com el safrà, el bezoar, etc., i ho barregen tot, aconseguint una pasta de textura finíssima. Després, amb una habilitat increïble, elaboren cada barreta a mà i les col·loquen en safates perquè s’assequin. Un cop seques, fan paquetets que lliguen amb un fil de cotó, i després els disposen en capsetes de cartró.

Aquest encens es troba fora dels circuits comercials, perquè els seus productors no tenen mitjans econòmics per distribuir-lo. Les famílies artesanes que elaboren l’encens són pobres.

A Arya Tara tenim el privilegi de disposar d’aquest encens gràcies als nostres amics ioguis de Bhutan, que ens el porten personalment d’allà i ens el donen quan ens trobem al Nepal, a Espanya o als Estats Units. Així contribuïm una mica a l’economia de les famílies artesanes i a la dels ioguis.

Estem encantats d’oferir aquest encens a Arya Tara.

Los comentarios están cerrados