Dharma

Dharma

Dharma : estudi, reflexió i pràctica

A Arya Tara tenim el privilegi de poder oferir sessions d’estudi, reflexió i pràctica dedicades a persones que volen fer un autèntic camí de transformació i superació personal.

Partint de la realitat tan senzilla i profunda que tots els éssers volem ser feliços, treballem per analitzar i comprendre quin és l’origen del sofriment.

Així, ens trobem amb emocions aflictives com la ira, el desig o aferrament, l’orgull, la gelosia, la ignorància, etc., que generen tot tipus de conflictes en la nostra vida, i anem treballant amb cada una d’elles, per anar transmutat aquesta energia negativa en saviesa i pau.

És un procés molt profund i de vegades difícil, el d’anar canviant els nostres vells patrons de pensament, parla, conducta i energia per altres que ens omplin de claredat, salut i força. L’observació ens permet comprovar que les emocions i la consciència no són el mateix i que no tenim per què estar controlats pels nostres pensaments i emocions.

Amb una actitud més sana i responsable, prenem consciència veritablement que nosaltres mateixos som creadors i cocreadors de la nostra realitat, i anem eliminant la tendència a buscar culpables fora de nosaltres en tots els nostres conflictes.

Com a conseqüència d’anar purificant la nostra ment, sorgeixen l’amor i la compassió com una expressió quotidiana activa, i la saviesa s’obre pas, cosa que ens permet viure amb confiança qualsevol situació que ens brindi la vida.

Els mestres del passat, coneixedors del potencial i el poder de la ment, ens han deixat un llegat de pràctiques que ens permeten aprendre a utilitzar creativament la nostra energia per sanar-nos a nosaltres mateixos i als altres, a transformar les nostres percepcions il·lusòries i limitadores, i en última instància a reconèixer la nostra veritable naturalesa.

A Arya Tara, Maria Lluïsa dirigeix personalment aquestes sessions, donant suport individualment a cada persona en el seu procés de creixement personal.

Los comentarios están cerrados