Coixins

Coixins

Els anys en la pràctica de la meditació ens han portat a provar els diferents tipus de coixins que hi ha al mercat: els tradicionals zafus rodons del zen, els rectangulars i els de mitja lluna, entre d’altres. La nostra elecció són els de mitja lluna, perquè són els únics que permeten ajustar el taló del peu que va per dins, al perineu. Tot i això, els hem perfeccionat: hem dissenyat un coixí ergonòmic, que és més baix de davant i més alt de darrere.

El pla inclinat dels nostres coixins manté la columna vertebral en un grau òptim respecte a les cames, afavorint la seva curvatura natural, sense recarregar el pes sobre els discs intervertebrals. Així es relaxa la zona diafragmàtica, cosa que permet una respiració àmplia, la qual millora l’atenció i evita els mals de cap. Aquesta posició de la columna alinea els centres d’energia i fa que l’energia circuli millor per tot el cos.

En els recessos de meditació, en què es practica durant hores, és clau tenir un bon coixí. Estar mal assegut, ja sigui meditant o treballant a l’oficina, produeix irritació sobre el teixit ossi, cosa que amb el temps origina deformacions en les vèrtebres.

Els nostres coixins de meditació estan elaborats a mà artesanalment. La tela és de cotó ecològic 100% i estan farcits de miraguà natural, que, en ser un vegetal, permet la descàrrega electrostàtica i ajuda a eliminar les tensions que s’acumulen en el cos.

Amb tot això, estem segurs d’oferir un producte exclusiu de la màxima qualitat, que és un suport indispensable per a la pràctica de la meditació. Trobaràs aquests coixins a Arya Tara.

Los comentarios están cerrados